18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
Title Image

Povestea noastră

Câteva lucruri despre noi
Altfel

IOCARI SERIO

Scott Air a apărut din dorința de a ne îndepărta de mediul corporatist și de a face lucrurile din plăcere. Lucruri la care, credem noi, că ne pricepem. Nu pentru raportări lunare sau trimestriale. Știm foarte bine faptul că nu suntem singurii care vindem ventilatoare, grile sau clapete antifoc – dar încercăm să o facem diferit, să o facem mai bine. De fiecare dată, mai bine. Cel mai bine, dacă se poate.

De peste 20 de ani

Experiență

Experiența este una dintre calitățile care, cu siguranță, nu ne lipsește. Toți avem cel puțin 10 ani în domeniul HVAC. Chiar 20, cei mai în vârstă. Însă experiența fără plăcerea de a face, poate să nu însemne mare lucru. Iar nouă ne place ceea ce facem. Nu avem cum să vă convingem decât tăcând și făcând sau vorbind și făcând. Și, de ce nu, râzând, uneori. Sau enervându-ne alteori și apoi amuzându-ne împreună, după ce problemele vor fi fost rezolvate.

Încredere

Promisiunea Scott Air

Principala promisiune pe care o putem face este că ne ținem întotdeauna promisiunile. Am zis ceva, așa facem. Am încercat tot timpul și, de cele mai multe ori, am reușit să stabilim parteneriate sincere și deschise cu clienții noștri. Nu putem să fim cei mai ieftini, nu vrem să fim cei mai scumpi. Încercăm să oferim un raport corect între calitate și preț. Iar atunci când greșim, plătim. Respectarea unei promisiuni făcute, prin contract semnat sau doar verbal, este, pentru noi, lucrul cel mai important.