18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,cookies-not-set,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Povestea noastră

Câteva lucruri despre noi
Altfel

IOCARI SERIO

Scott Air a apărut din dorința de a ne îndepărta de mediul corporatist și de a face lucrurile din plăcere. Lucruri la care, credem noi, că ne pricepem. Nu pentru raportări lunare sau trimestriale. Știm foarte bine faptul că nu suntem singurii care vindem ventilatoare, grile sau clapete antifoc – dar încercăm să o facem diferit, să o facem mai bine. De fiecare dată, mai bine. Cel mai bine, dacă se poate.

De peste 20 de ani

Experiență

Experiența este una dintre calitățile care, cu siguranță, nu ne lipsește. Toți avem cel puțin 10 ani în domeniul HVAC. Chiar 20, cei mai în vârstă. Însă experiența fără plăcerea de a face, poate să nu însemne mare lucru. Iar nouă ne place ceea ce facem. Nu avem cum să vă convingem decât tăcând și făcând sau vorbind și făcând. Și, de ce nu, râzând, uneori. Sau enervându-ne alteori și apoi amuzându-ne împreună, după ce problemele vor fi fost rezolvate.

Încredere

Promisiunea Scott Air

Principala promisiune pe care o putem face este că ne ținem întotdeauna promisiunile. Am zis ceva, așa facem. Am încercat tot timpul și, de cele mai multe ori, am reușit să stabilim parteneriate sincere și deschise cu clienții noștri. Nu putem să fim cei mai ieftini, nu vrem să fim cei mai scumpi. Încercăm să oferim un raport corect între calitate și preț. Iar atunci când greșim, plătim. Respectarea unei promisiuni făcute, prin contract semnat sau doar verbal, este, pentru noi, lucrul cel mai important.

Dan Nicolaescu

Un fel de director de dezvoltare, sau, mai pretenţios spus, business development manager. De fapt, Dan se ocupă în special de relațiile cu furnizorii. Asta nu înseamnă că nu face oferte. Chiar zilnic. Când nu știe ceva, îi întreabă pe ceilalți.

Andrei Lăcătuș

Andrei este cel care știe toate comenzile, toate stocurile, el comandă produsele pentru stoc și, evident, face oferte atunci când este cazul. Când nu știe ceva, îi întreabă pe ceilalți.

Alexandru Sforaru

Alex este creierul nostru tehnic. Aproape toate întrebările noastre tehnice și cele ale clienților noștri merg către el. Și chiar răspunde la ele. La toate. Noi, de cele mai multe ori, preferăm să-l întrebăm pe el. Și, normal, face și oferte tehnice. Alex nu prea întreabă nimic pe nimeni.

Florentina Streche

Florentina procesează toate comenzile, face toate facturile, trimite comenzile de încărcare, știe toate termenele de livrare. Este cea care lucrează tot timpul în ERP-ul nostru. Știe tot ce-i acolo și, uneori, încearcă să ne învețe și pe noi. Nu face oferte pentru că, dacă am ruga-o să facă, nu ar mai vorbi cu noi. Iar noi nu vrem asta.

Simona Vasile

Simona este cea mai nouă colegă a noastră și este specialistă în oferte. Dacă ar putea ar face doar oferte toată ziua. Dar mai trebuie să viziteze clienți, să rezolve probleme, să ofere soluții tehnice și, iar, să facă alte oferte.

Cosmin Letea

Cosmin este omul de bază din depozit. Știe unde este fiecare șurub, fiecare clemă. Se ocupă de ambalarea comenzilor, de livrările din depozit, de curieri. În plus, din când în când, mai oferă și soluții tehnice - unele extrem de ingenioase. Dacă aveți întrebări din zona asta, știți acum cu cine să vorbiți.

  • cosmin.letea@scottair.ro
  • +40 727 304 565

Adrian Gusan

Adrian este noul coleg din depozit. Lucrează perfect împreună cu Cosmin și ne oferă siguranţa că lucrurile merg perfect, mai ales livrările zilnice.

  • +40 741 137 269
Mascota

Scott

A fost un Terranova uriaș, extrem de prietenos. Mascota noastră.